Українська співачка Yuliia On разом з The Faino & Stanislav Almazov випустили ремікс на пісню «До кінця»

Українська співачка Yuliia On разом з The Faino & Stanislav Almazov випустили ремікс на пісню «До кінця»

Укрінформ

Говорячи про свою творчість і нову пісню співачка зазначила:

«У сучасній музиці, все більше культивуються речі, що не провокують духовний ріст. Моя музика - це філософія, мій спосіб ведення діалогу, де між рядків, захована глибинна ідея самопізнання через різні життєві ситуації.»

«Для мене ця пісня має особливе значення, її я присвячую своєму Татові. Це історія про силу любові та відданості. Слухаючи цю пісню, я хочу щоб кожен зупинив свої думки хоча б на хвилину, і згадав тих, з ким хочеться йти «до кінця». Замислився, наскільки швидкоплинний час, і як важливо марно не розмінюватися.»

Щодо ідеї реміксу виконавиця зазначила:

«Завдяки зміні аранжування, розширюється спектр життєвих ситуацій, що здатна охопити одна і та ж пісня. Завдяки унікальному підходу творчого тандема The Faino & Stanislav Almazov пісня «До кінця» зазвучала ще більш ритмічно, але при цьому не втратила серйозність настрою. Впевнена, нове звучання пісні, знайде відгук у серцях ще більшого кола слухачів.»

Це вже не перша спільна робота від діджеїв проекту "The Faino" (Dj Konstantin Ozeroff & Dj Sky) з Yuliia On. Першою спільною роботою був ремікс на пісню "Самотні ночі", реліз якого відбувся у вересні 2020 року.

Костянтин Озеров https://www.instagram.com/djkonstantinozeroff/ 

Олег Бочкур https://www.instagram.com/dj.sky_official/

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-