ПСПК „Під Високим Замком” відбудеться безкоштовно онлайн  4-13 грудня - організатори

ПСПК „Під Високим Замком” відбудеться безкоштовно онлайн 4-13 грудня - організатори

Укрінформ

Перегляд сучасного польського кіно „Під Високим Замком” цьогоріч відбудеться онлайн  4-13 грудня і буде безкоштовним.

Про це повідомили організатори Перегляду.

«Проведення 9-го Перегляду сучасного польського кіно „Під Високим Замком” відбудеться з 4 до 13 грудня 2020 р. У зв`язку епідеміологічними обмеженнями Перегляд вперше відбудеться у онлайн-форматі, але завдяки цьому всі фільми будуть безкоштовно доступні по всій території України», - йдеться в повідомленні.

На 9-ому ПСПК „Під Високим Замком” буде представлено понад 10 найсучасніших творів польської кіноіндустрії. Це будуть роботи, які здобули визнання критиків, симпатію широкого кола глядачів, а також завоювали численні міжнародні та польські кіно нагороди. Більше інформації про перегляд та його попередні видання можна знайти на офіційному сайті та у соціальних мережах.

Організатори нагадують, що вперше Перегляд сучасного польського кіно „Під Високим Замком” відбувся у Львові та Івано-Франківську у 2012 р. і на довго потрапив до календаря культурно-мистецьких заходів цих міст. Він став найбільшим закордонним заходом, що презентує польську кінопродукцію в Центрально-Східній Європі та здобув симпатію глядачів. Перегляд представляє сучасну польську кінематографію, яка за останні роки почала здобувати все більше визнання на міжнародних кінофестивалях. Метою ПСПК є промоція сучасного польського кіномистецтва у Центрально-Східній Європі. За цей час на ПСПК було представлено понад 200 художніх, документальних, короткометражних фільмів, які подивилися близько 120 тисяч глядачів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-