На Миколаївщині відбувся фінал обласного етапу змагань “Сокіл”(“Джура”) 2019

На Миколаївщині відбувся фінал обласного етапу змагань “Сокіл”(“Джура”) 2019

Укрінформ

Представник Служби у Миколаївський області Павло Саєнко взяв участь у проведенні обласного етапу віськово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”) 2019 на Миколаївщині, що відбулися 6 та 7 червня.

Змагання проходили саме з військово-прикладних видів: тактична медицина,  воєнізована естафета,  перетягування канату, швидкісна стрільба, козацьке перекати-поле.

Особливо вирували емоції на перетягуванні канату. Переритий, в буквальному сенсі, ногами пісок, переможні крики та крики розпачу, гучна підтримка вболівальників, – все створювало дійсно дружню атмосферу змагань.

А наступного дня відбулося нагородження переможців обласного етапу віськово-патріотичної гри.

До участі в нагородженні переможців та кращих залучився й Олександр Терещенко, заступник Міністра у справах ветеранів.

За підсумками змагань переможцем стала команда Миколаївського району.

Але призи отримали не лише переможці. Кожен учасник змагань отримав невеличкий сувенир на пам’ять, заохочено було також найкращих та найзавзятих у окремих видах змагань. Навіть команда-аутсайдер отримала заохочувальний приз від організаторів. Також відзначено було кращих з числа суддів, керівників команд, тих, хто сприяв підготовці та проведенню змагань.

Можна сказати, що переможених у ціх змаганнях не було. Кожна команда проявила свої кращі фізичні, майстерні та вольові сторони, отримали нових друзів. На етапах царила дійсно дружня, побратимська атмосфера. Справедливе суддівство забезпечувала бригада суддів з числа учасників АТО, представників громадського об’єднання «Асоціація учасників та інвалідів АТО».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-