У КМДА розпочали оцінювання корупційних ризиків

У КМДА розпочали оцінювання корупційних ризиків

Укрінформ
Департамент з питань запобігання та виявлення корупції КМДА розпочав оцінювання корупційних ризиків у міській адміністрації.

Відповідне розпорядження опубліковано на Офіційному порталі Києва, передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу КМДА.

«У Київській міській державній адміністрації розпочали оцінювання корупційних ризиків. Оцінювання проводить Департамент з питань запобігання та виявлення корупції КМДА», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що оцінювання проводитимуть, враховуючи Методологію управління корупційними ризиками, затверджену Національним агентством з питань запобігання корупції.

«Виконання розпорядження дозволить провести оцінювання корупційних ризиків у діяльності столичної адміністрації та забезпечить належну підготовку й затвердження Антикорупційної програми на 2024–2026 роки», – підкреслили у Департаменті з питань запобігання та виявлення корупції КМДА.

Читайте також: Клименко закликав українців повідомляти про здирників у сервісних центрах

Департамент запрошує представників громадськості долучитися та надати кандидатури для включення до складу робочої групи з оцінювання корупційних ризиків у діяльності КМДА. Відповідні пропозиції слід надіслати до 14 квітня на електронну адресу - antikor_dep@kyivcity.gov.ua.

За результатами оцінювання також буде підготовлено проєкт Антикорупційної програми на 2024–2026 роки.

Як повідомляв Укрінформ, в Україні високий рівень корупції посідає друге місце серед основних проблем українців після збройної агресії Російської Федерації.

Фото: ФБ/gbkyiv

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-