У КМДА розповіли, що буде в оновленому застосунку «Київ Цифровий»

У КМДА розповіли, що буде в оновленому застосунку «Київ Цифровий»

Укрінформ
В оновленому застосунку «Київ Цифровий» тепер можна підтверджувати вхід через телефонний дзвінок та створювати QR-квитки для поїздок у швидкому доступі. Також у застосунку з’явилася мапа міських вбиралень.

Про це повідомив керівник цифрової трансформації Києва і заступник голови КМДА Петро Оленич, передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу КМДА.

«Відтепер користувачі зможуть створювати QR-квитки з поїздок у швидкому доступі на головному екрані. Для цього слід обрати транспортну карту, натиснути на «шестірню» і в налаштуваннях увімкнути «Створення QR-квитків» у розділі «Швидкий доступ», – сказав Оленич.

Окрім цього, за його словами, в застосунку відображаються розташування, графік роботи і вартість міських вбиралень. Мапа доступна в офлайн-режимі після її попереднього завантаження.

Також з’явиться і додатковий спосіб авторизації. Окрім sms із кодом для підтвердження входу, в застосунок можна буде отримати дзвінок.

Команда «Цифрового» додала й можливість ділитися новинами з push-сповіщень. Для цього достатньо натиснути кнопку «Поділитись» і обрати адресата.

Читайте також: Організація «Україна Інкогніта» допоможе оцифрувати культурну спадщину Києва

«Завдяки оновленню «Київ Цифровий» стає ще зручнішим і доступнішим для киян. Ми постійно працюємо над тим, щоб зробити цей застосунок незамінним помічником у місті», – підкреслив керівник цифрової трансформації Києва.

Як повідомляв Укрінформ, за підтримки благодійної організації Bloomberg Philanthropies у застосунку «Київ Цифровий» зʼявляться нові послуги, зокрема, програми з підтримки ментального здоровʼя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-