Фонд держмайна почав приватизацію ТРЦ Ocean Plaza

Фонд держмайна почав приватизацію ТРЦ Ocean Plaza

Укрінформ
Фонд державного майна України розпочав процедуру приватизації державної частки ТРЦ Ocean Plaza.

Про це повідомив у Фейсбуці голова ФДМУ Віталій Коваль, передає Укрінформ.

«На поточному етапі Фонд формує аукціонну комісію, яка визначатиме умови та стартову ціну продажу активу. Після цього вони будуть внесені на затвердження Кабінету Міністрів України», - йдеться в повідомленні.

За словами Коваля, ФДМУ очікує від власника ТРЦ – ТОВ «Інвестиційний союз «Либідь» - документи про фінансово-майновий стан товариства. Ця інформація необхідна для формування віртуальної кімнати даних, де потенційні інвестори зможуть ознайомитися з достовірними та детальними відомостями про виставлений актив.

До кінця лютого 2024 року власник активу повинен надати фінансову звітність за минулий рік.

Очільник ФДМУ наголошує, що всі приватизаційні процеси довкола державної частки ТРЦ Ocean Plaza відбуваються у чітко визначеному законом порядку.

Читайте також: Київський ТРЦ Ocean Plaza перейшов у власність держави

Як повідомлялося, Фонд державного майна України пропонує включити до переліку об’єктів великої приватизації державну частку столичного ТРЦ Ocean Plaza. Фонд рекомендуватиме об’єкт для продажу на відкритому аукціоні в системі Prozorro.Продажі зі стартовою ціною на рівні балансової вартості державної частки за останній звітний (річний) період. За результатами 12 місяців 2022 року вона становить 1,32 млрд грн (балансова вартість всього активу за звітний період – 1,98 млрд грн).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-