Інформація про запуск салютів на лівому березі столиці не підтвердилась – поліція

Інформація про запуск салютів на лівому березі столиці не підтвердилась – поліція

Укрінформ
Розповсюджена у Телеграм-каналах інформація про запуск феєрверків на лівому березі Києва після перевірки не підтвердилась.

Як передає Укрінформ, про це Поліція Києва повідомляє у Телеграмі.

"Сьогодні у деяких Телеграм-каналах з’явилась інформація про те, що на Осокорках невідома особа запустила феєрверк. Під час перевірки інформація не підтвердилася. Працівники поліції, які виїжджали на ймовірне місце події, спілкувалися з місцевими мешканцями, проте ніхто дану інформацію не підтвердив. Як з’ясувалося, подія, яка була відзнята на розповсюдженому відео відбувалася минулого року", - ідеться у повідомленні.

Працівники поліції звернулись до громадян, які стали свідками запуску салютів чи феєрверків негайно повідомляти про вказану подію до поліції, а власників Телеграм-каналів правоохоронці просять не розповсюджувати недостовірну інформацію.

Читайте також: У Києві під час тривоги запустили фейєрверки – прокуратура

Також поліцейські нагадують, що запуск салютів та феєрверків під час дії воєнного стану заборонено і за таке правопорушення передбачено кримінальну відповідальність.

Як повідомлялось, 31 грудня у мережі з'явилась інформація про начебто запуск феєрверків на лівому березі столиці під час повітряної тривоги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-