На першому благодійному аукціоні Superhumans зібрали 17 мільйонів на протези військовим

На першому благодійному аукціоні Superhumans зібрали 17 мільйонів на протези військовим

Фото
Укрінформ
У Києві відбувся благодійній аукціон Superhumans Center, на якому вдалося залучити 17 мільйонів гривень на сучасні протези для українських захисників.

Про це у Фейсбуці повідомила пресслужба Superhumans Center, передає Укрінформ.

«Відбувся перший благодійний аукціон Superhumans Center, співорганізаторами якого стали наші партнери Kyiv International Economic Forum. Друзі Superhumans зібрались разом, щоб залучити кошти на протезування та реабілітацію українців, що постраждали від війни. Було зібрано понад 17 млн грн. Цих коштів достатньо, щоб повернути superможливості ще 20 суперам», - йдеться у повідомленні.

На першому благодійному аукціоні Superhumans зібрали 17 млн грн на протези захисникам / Фото: Superhumans Center

Читайте також: У Мінсоцполітики створили дашборд із переліком протезних підприємств

На аукціоні було представлено вісім лотів. Їх презентували, розповідали свої історії, спілкувались з гостями захисники, які вже отримали сучасні протези в центрі протезування, реабілітації та реконструктивної хірургії Superhumans. Зокрема, Руслана Данілкіна, Денис Кривенко, Петро Буряк, Сергій Копищик, Сергій Телегера, Олег Сливар.

Читайте також: Уряд розширив можливості державної програми протезування

Як повідомляв Укрінформ, 14 квітня 2023 року відкрито центр протезування, реабілітації та реконструктивної хірургії Superhumans Center. Поки що потужності закладу – 50 пацієнтів на місяць. Проте через величезний запит, а в базі очікування на протезування понад 500 заявок, команда Superhumans не зупиняється на досягнутому, розширюється, шукає нових фахівців, збільшує потужності та планує відкривати нові центри в інших містах України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-