Київтеплоенерго відремонтував трубопровід, яким постачається тепло для жителів Оболоні

Київтеплоенерго відремонтував трубопровід, яким постачається тепло для жителів Оболоні

Фото
Укрінформ
Комунальне підприємство «Київтеплоенерго» усунуло пошкодження тепломережі на Оболонському проспекті столиці, яке було виявлене під час проведення гідравлічних випробувань.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

Ідеться про магістральний трубопровід діаметром 500 мм. Від його роботи залежить надійність теплопостачання всього мікрорайону.

«Тепломережа тут прокладена у 1974 році, і за майже пів століття вона вичерпала свій ресурс. За останні 2 роки тут сталось 11 пошкоджень – як експлуатаційних, так і виявлених під час гідравлічних випробувань», - зазначили у КМДА.

Під час ремонту аварійна бригада Київтеплоенерго демонтувала частину пошкодженого трубопроводу, фахівці виконали її тепло- та гідроізоляцію. Роботи проходили в напівпрохідному колекторі.

Читайте також: Ціна на газ, тепло і гарячу воду до кінця опалювального сезону не зміниться - Шмигаль

«Завдяки ремонту на трубопроводі покращиться якість теплопостачання для 4 закладів освіти, а також для 17 житлових будинків, у яких проживає понад 7 100 киян», - підкреслили у КМДА.

Як повідомляв Укрінформ, Київський міський голова Віталій Кличко на початку вересня поінформував, що цього року з міського бюджету столиці спрямували понад 1 млрд грн на ремонти обладнання теплоджерел, що були пошкоджені внаслідок ворожих обстрілів.

Фото: КМДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-