Фонд гарантування вкотре спробує продати ресторан «Щекавиця» на Подолі

Фонд гарантування вкотре спробує продати ресторан «Щекавиця» на Подолі

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб повторно виставляє на продаж ресторан «Щекавиця», що розташований на столичному Подолі, тепер стартова ціна становить 24,1 млн грн.

Про це повідомляє пресслужба Фонду гарантування вкладів, передає Укрінформ.

"Ресторан «Щекавиця» на столичному Подолі – знову на торгах. Шостого липня у системі Prozorrо. Продажі відбудеться повторна, уже 9-та спроба продати актив. Початкова ціна на найближчому аукціоні – 24,1 млн грн", - ідеться в повідомленні.

До складу лоту включено дебіторську заборгованість, майже 3,5 тис. основних засобів та будівлю ресторану «Щекавиця», що розташовується по вул. Костянтинівська.

Виставлений на продаж ресторан «Щекавиця», загальною площею майже 885 кв. метрів, має більше 10 зал, стилізованих під українське село.

У ФГВФО вважають, що "місце розташування об’єкта нерухомості роблять його привабливим варіантом для інвестора, зацікавленого вести ресторанний бізнес".

Відкритий електронний аукціон з продажу лота відбудеться 6 липня за англійською моделлю аукціону. Участь у торгах можуть узяти як юридичні, так і фізичні особи, окрім покупців із російської федерації або осіб, пов'язаних з державою-агресором.

Заявки на участь у торгах приймають до 20:00 5 липня.

Читайте також: Фонд гарантування вкотре спробує продати ТРЦ «Магелан»

Детальна інформація про активи та умови участі у торгах – за посиланням.

Кошти, отримані від продажу активів, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами АТ «Банк Січ».

Як повідомлялося, 1 березня 2023 року в системі Prozorro.Продажі було оголошено аукціон з продажу ресторану «Щекавиця», який перебуває на балансі АТ «Банк Січ», що ліквідується Фондом гарантування вкладів. Початкова ціна реалізації лота була 60,8 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-