Понад 200 тварин, врятованих від війни, зимуватимуть у Київському зоопарку

Понад 200 тварин, врятованих від війни, зимуватимуть у Київському зоопарку

Укрінформ
Цьогоріч у Київському зоопарку окрім постійних мешканців зимуватимуть понад 200 тварин, яких в умовах війни було врятовано з найбільш постраждалих регіонів України.

Про це повідомили на сайті Київської міської ради з посиланням на Київський зоопарк, передає Укрінформ.

«Наразі на території зоопарку створюємо запаси кормів, утеплюємо будівлі, а також закуповуємо електрогенератори, інфрачервоні обігрівачі та дров’яні печі. Цьогоріч у Київському зоопарку окрім постійних мешканців також будуть зимувати понад 200 врятованих тварин з найбільш постраждалих регіонів нашої країни. І кожен чотирилапий, пернатий або лускатий, навіть, найменший – отримає повноцінний догляд та опіку від наших працівників», – розповіли у зоопарку.

Читайте також: На Київщині під час обстрілів постраждав лев

Там додали, що забезпечити повноцінну роботу було б неможливо без допомоги меценатів та гостей зоопарку, які купляють квитки, оскільки це дозволяє покривати найбільші витрати – на корм, ветеринарне обладнання, медичні препарати, електроенергію, газ, водопостачання та підтримку інфраструктури.

«Як і вся Україна ми перебуваємо у стані жорсткої економії, тому завжди дуже вдячні за допомогу. Разом переможемо», – наголосили в Київському зоопарку.

Читайте також: Військові волонтери врятували контуженого ведмедя з приватного зоопарку біля Лимана

Як повідомляв Укрінформ, на Донеччині з приватного зоопарку, що поблизу деокупованого Лимана, військові волонтери врятували контуженого ведмедя, який залишився живим після жорстокого ставлення до нього загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-