У столичних парках і скверах встановили рамки-розпилювачі

У столичних парках і скверах встановили рамки-розпилювачі

Фото
Укрінформ
У київських парках і скверах встановили перші рамки-розпилювачі.

 Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація, передає Укрінформ.

«Наше життя вже ніколи не буде таким, як раніше, проте ми можемо додати йому трохи затишку. Тож, як і в попередні роки, встановлюємо рамки-розпилювачі в різних районах столиці. Вони допомагають комфортніше переносити спеку в місті, наприклад, гуляти Хрещатиком чи відпочивати з дітьми у парку «Перемога» чи «Відрадний».

А в Дарницькому районі в парку «Позняки» встановили конструкції у вигляді птахів – такі рамки помітні здалеку», – зазначив генеральний директор КО «Київзеленбуд» Олексій Король.

Читайте також: В окремих областях прогнозують грози зі шквалами та градом, вдень до +36°

Загалом у місті буде встановлено близько 20 рамок. Перші конструкції з’явилися в парках «Відрадний», «Деснянський», «Молодіжний», «Позняки», «Перемога», у спортивно-оздоровчому парку на вул. Шумського, сквері на вул. Мартиросяна, а також на вул. Хрещатик. Сьогодні монтують таку рамку в Голосіївському парку імені Максима Рильського.

Найближчим часом рамки будуть встановлені в парках «Куренівський», «Інтернаціональний», «Орлятко», «Аврора», ще одна – в парку «Перемога», в парку Слави, у сквері на перетині просп. Оболонський та вул. Маршала Тимошенка, сквері на площі Щекавицька та у сквері ім. Кошиця.

Читайте також: У Києвідруга поспіль рекордна тропічна ніч

Як повідомлялося, через підвищену спеку КО «Київзеленбуд» та районні УЗН продовжують полив зелених зон. Дорожники поливають вулиці, насамперед магістралі та дороги районного значення, на яких рухається найбільше вантажного транспорту.

29-30 червня в Україні утримається спекотна погода. 

Фото: Київзеленбуд, КМДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-