Комунальні та приватні перевізники Києва забезпечують транспортом захисників - КМДА

Комунальні та приватні перевізники Києва забезпечують транспортом захисників - КМДА

Укрінформ
Комунальні та приватні перевізники Києва забезпечують транспортом захисників. Столицю повністю контролюють українська армія та тероборона. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба КМДА.

"Комунальний транспорт не здійснює перевезення населення, поки діє комендантська година. Натомість рухомий склад міського транспорту задіяний у виконанні завдань Київського центрального штабу. Комунальні та приватні перевізники міста забезпечують транспортом захисників", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, станції метрополітену працюють лише в режимі укриття — рух поїздів не здійснюється. Гермозатвори на червоній гілці метро закриті та відкриваються за потреби додатково прийняти населення. На інших станціях «герма» відкрита.

Ситуацію в метрополітені контролює поліція. Наразі спільно з працівниками метро формують потребу в харчуванні, медикаментах та теплих речах, аби забезпечити ними людей, що укриваються від нападу ворога в метро.

"Ситуація в Києві спокійна, столицю повністю контролюють українська армія та тероборона. Дякуємо усім, хто обороняє місто та допомагає захисникам! Дякуємо представникам бізнесу, які допомагають продуктами харчування та медикаментами військовим і цивільному населенню. Разом ми переможемо!", - повідомили в КМДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-