В аеропорту «Бориспіль» «замінували» літак

В аеропорту «Бориспіль» «замінували» літак

Оновлено
Укрінформ
Правоохоронці перевіряють інформацію щодо замінування літака в аеропорту «Бориспіль».

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє поліція Києва.

«На електронну пошту поліції Києва надійшов лист про замінування станцій метро «Хрещатик», «Золоті ворота», «Палац спорту», «Університет», Центрального залізничного вокзалу та одного з літаків в аеропорту Бориспіль. До перевірки цієї інформації задіяні слідчо-оперативні групи районних управлінь поліції Києва, вибухотехніки та кінологи», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Харкові «замінували» 14 лікарень – евакуюють пацієнтів і персонал

Правоохоронці ретельно обстежують території ймовірно замінованих об’єктів на предмет виявлення вибухових чи інших підозрілих предметів. За необхідності проводиться евакуація громадян.

Події належним чином зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян. За результатами перевірки буде надана правова кваліфікація.

Як повідомила поліція, станом на 17:50 вибухонебезпечних предметів або речовин у літаку в аеропорту "Бориспіль" не виявлено. Правоохоронці встановлюють особу зловмисника.

Як повідомляв Укрінформ, 17 червня у столиці «мінували» Центральний та Південний залізничний вокзали і кілька центральних станцій метро. Наразі головний залізничний вокзал, станції метро «Хрещатик», «Золоті ворота», «Палац спорту» і «Університет» працюють після перевірки у штатному режимі. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-