На столичному колекторі сталася аварія, постраждали комунальники

На столичному колекторі сталася аварія, постраждали комунальники

Фото
Укрінформ
Під час проведення планових робіт на Новодарницькому колекторі на вул. Тростянецькій, 8, сталася надзвичайна ситуація.

Як передає Укрінформ, про це повідомили у пресслужбі КМДА.

За інформацією «Київводоканалу», внаслідок події постраждали працівники, їм усім надана медична допомога. Ведеться службове розслідування.

Чотирьох працівників Київводоканалу під час ремонтних робіт у колекторі у Дарницькому районі змило великим напором води. Одного у важкому стані госпіталізовано, повідомляє ГУ ДСНС України у м.Києві.

“Сьогодні, 28 жовтня, об 11:03 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві від працівників Київводоканалу надійшло повідомлення про те, що під час проведення ремонтних робіт на перехресті вул. Тростянецької та Харківського шосе, що у Дарницькому районі столиці, в колекторі сталася аварія. Внаслідок аварії, четверо працівників Київводоканалу потребували негайної допомоги”, - йдеться у повідомленні.

До місця виклику було направлено рятувальників 5-ї державної пожежно-рятувальної частини. Прибувши, бійці встановили, що співробітників Київводоканалу, під час ремонтних робіт було змито великим напором холодної води. Відразу ж бійці приступили до порятунку людей.

Усіх постраждалих витягли з колектора та передали працівникам медслужби. Одного чоловіка у важкому стані госпіталізували до лікарні. Іншим трьом допомога надавалася на місці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-