У київських аеропортах затримали терориста та вбивцю, яких шукав Інтерпол

У київських аеропортах затримали терориста та вбивцю, яких шукав Інтерпол

Фото
Укрінформ
У двох столичних аеропортах прикордонники затримали терориста та вбивцю, яких розшукував Інтерпол.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби. 

«Сьогодні в пункті пропуску «Бориспіль» прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» затримали громадянина Туреччини 1973 року народження. Він прямував на відліт рейсом «Київ - Стамбул». Однак потрапити на рейс не зміг, так як стосовно іноземця відбулося спрацювання бази даних Інтерполу. Його розшукували за вчинення  ненавмисного вбивства», - йдеться у повідомленні.

Водночас учора у столичному аеропорту «Київ» прикордонники арештували іноземця, якого розшукували за вчинення терористичних дій. На особу 1965 року народження також відбулося спрацювання бази даних Інтерполу. 

Прикордонники встановили, що громадянина Німеччини правоохоронні органи розшукували за звинуваченням у тероризмі. В Україну іноземець прибув рейсом «Кельн - Київ».

По обох випадках поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в м. Київ. Затриманих осіб передано співробітникам Національної поліції для подальших правових дій.

Читайте також: СБУ "накрила" фірму, яка співпрацювала зі шпигунами бойовиків

Зазначається, що з початку року співробітники Держприкордонслужби за базою даних Інтерпол затримали 1330 осіб, які перебували у міжнародному розшуку.

Фото: Держприкордонслужба

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-