Дружина посла України у Бразилії захворіла на лихоманку Денге

Дружина посла України у Бразилії захворіла на лихоманку Денге

Укрінформ
Дружина посла України у Бразилії Андрія Мельника захворіла на лихоманку Денге. Цією небезпечною хворобою також заразився співробітник посольства з дружиною.

Про це Світлана Мельник повідомила у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«У мене - Денге! Бразилія - країна, повна небезпек. Якщо не отруйного павука підкинуть, то комар Денге вкусить. Ще вчора пекла Великодні паски. А сьогодні опинилася на швидкій з температурою під 40. Жахливий стан, все тіло ніби навиворіт вивертає, голова розколюється. Щойно поставили крапельницю, взяли аналіз крові. І - на жаль - підтвердили діагноз», - написала дружина посла.

Фото: Світлана Мельник/Фейсбук
Фото: Світлана Мельник/Фейсбук

Світлана Мельник зауважила, що це "страшна" хвороба. Вона повідомила, що минулого тижня від Денге помер дипломат із німецького посольства.

«Одного з колег із нашої дипмісії вчора теж підкосило Денге, разом із дружиною. Зараз у Бразилії вирує найбільша епідемія Денге в історії. Шпиталі переповнені. Молимося, щоб обійшлося без ускладнень», - зазначила вона.

Читайте також: Пуерто-Рико оголосило надзвичайний стан через лихоманку Денге

Лихоманка Денге – гостра вірусна інфекційна хвороба, яка характеризується лихоманкою, інтоксикацією, болем у м'язах та суглобах, екзантемою та передається через укуси комарів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-