О 15:00 - пресконференція про створення асоціації інструкторів з такмеду

О 15:00 - пресконференція про створення асоціації інструкторів з такмеду

Медіацентр Україна - Укрінформ
Укрінформ
15 лютого, 15:00 - пресконференція щодо створення Асоціації операторів та інструкторів з першої допомоги й тактичної медицини.

Організатори: Медіацентр Україна-Укрінформ.

Учасники:

  • Леонід Федоровський - голова правління ГС «Асоціація операторів та інструкторів з першої допомоги та тактичної  медицини»;
  • Наталія Воронкова - ексрадник міністра оборони, голова ГО «Волонтерська Сотня «Доброволя»;
  • Давід Пластер - ветеран США, керівник проекту «Аномалія»;
  • Олександр Сивирин - директор КП «Госпітальєри Дніпра»; Тарас Гаталяк, програмний директор «Razom Heroes», БФ «Разом для України»; представник Міністерства оборони України.

Чому це цікаво?

Під час пресконференції представники проєктів заявлять про створення найбільшої національної асоціації, яка об'єднала різні напрями, що пов'язані із першою допомогою, тактичною та військовою медициною, волонтерською та медичною діяльністю, реабілітацією тощо. Будуть озвучені причини виникнення асоціації та основні цілі і завдання, що ставляться членами асоціації. 

Також відбудеться обговорення поточного стану напрямку першої допомоги та тактичної медицини, виклики та завдання для суспільства.

Формат заходу – офлайн (Зала 1).

Дивіться на YouTube-каналі Укрінформу, а також YouTube-каналі Ukraine Media Center Ukrinform та на фейсбук-сторінці Ukraine Media Center Ukrinform.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-