У Вінниці запрацював оновлений центр мікрохірургії ока

У Вінниці запрацював оновлений центр мікрохірургії ока

Фото
Укрінформ
У Вінниці на базі міської клінічної лікарні №3 запрацював оновлений Центр мікрохірургії ока.

Про це повідомляє Вінницька міська рада, передає Укрінформ.

«Медичні працівники оновленого відділення Центру мікрохірургії ока у Вінницькій міській клінічній лікарні № 3 розпочали прийом пацієнтів та вже встигли провести перші хірургічні втручання», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що оновлення медзакладу розпочалося рік тому. У ході виконання робіт Центр устаткували сучасним обладнанням, а також створили комфортні умови для перебування пацієнтів та персоналу. Наразі тут обладнали сім палат.

У Вінниці запрацював оновлений центр мікрохірургії ока / Фото: vmr.gov.ua

Вінницький Центр мікрохірургії ока спеціалізується на наданні офтальмологічної допомоги в умовах цілодобового стаціонару, денного стаціонару та в амбулаторно. Основна послуга, яку надають хірурги центру – це заміна кришталиків при катаракті.

Центр співпрацює з одеським Інститутом очних хвороб та тканинної терапії імені В. Філатова, з якого до Вінниці раз на місяць приїздять спеціалісти, оглядають пацієнтів і також надають їм медичні послуги.

Читайте також: У Павлограді відкрили центр реабілітації

Учасників російсько-української війни у Центрі лікують безкоштовно.

Також повідомляється, що наприкінці минулого року у міській клінічній лікарні № 3, де розташований Центр мікрохірургії ока, встановили сонячні панелі. Загальна потужність станції – 71 кВт. Це допоможе закладу щорічно економити на електроенергії понад пів мільйона гривень.

Як повідомлялось, у Вінниці створили центр лікування болю та реабілітації «Прометей», у якому військовим послуги надають безкоштовно.

Фото: Вінницька міська рада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-