Львівське обласне бюро судово-медичної експертизи передали у власність МОЗ

Львівське обласне бюро судово-медичної експертизи передали у власність МОЗ

Укрінформ
На ХХІ позачерговій сесії облради депутати проголосували за передачу Львівського обласного бюро судово-медичної експертизи в підпорядкування Міністерству охорони здоров'я.

Про це повідомляє Львівська обласна рада, передає Укрінформ.

«Львівська обласна рада погодила передачу комунального закладу ради «Львівське обласне бюро судово-медичної експертизи» зі спільної власності територіальних громад Львівської області у державну власність до сфери управління Міністерства охорони здоров'я», - йдеться у повідомленні.

Рішення про це сьогодні, 6 лютого, на XXI позачерговій сесії Львівської обласної ради ухвалили 64 депутати.

Зазначається, що нежитлові приміщення у Львові, Червонограді та Стрию, якими комунальний заклад бюро судово-медичної експертизи користується на правах оренди, залишаються у спільній власності територіальних громад Львівщини.

Читайте також: Україна і Німеччина домовилися про посилення співпраці у сфері охорони здоров'я

Як повідомляв Укрінформ, у грудні рішенням уряду три бюро судово-медичної експертизи у Вінницькій, Миколаївській та Сумській областях передано у держвласність із віднесенням їх до сфери управління МОЗ.

У міністерстві підкреслили, що кадровий склад бюро судово-медичних експертиз не змінюватимуть, він буде збережений. Працівники нинішніх бюро будуть прийняті на відповідні посади до новостворених державних установ.

Раніше МОЗ підписав меморандум про співпрацю в галузі судової медицини та судової експертизи з Міжнародною комісією з питань зниклих безвісти. Йдеться про розробку стандартних операційних процедур судової експертизи на основі міжнародних стандартів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-