На базі Коломийської лікарні відкрили реабілітаційне відділення

На базі Коломийської лікарні відкрили реабілітаційне відділення

Фото
Укрінформ
На Прикарпатті на базі Коломийської центральної районної лікарні відкрили реабілітаційне відділення для комплексної реабілітації військових і цивільних.

Про це повідомила у Фейсбуці начальник Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук, передає Укрінформ.

“Ще одне реабілітаційне відділення на Прикарпатті. Цього разу – на базі Коломийської ЦРЛ, де для комплексної реабілітації військових та цивільних розгорнули 30 ліжок”, - поінформувала Онищук.

За її словами, послуги з реабілітації надаватимуть понад 20 медиків, серед яких троє лікарів фізичної та реабілітаційної медицини і пʼятеро ерго- та фізичних терапевтів. Також у відділенні працюватиме терапевт мови та мовлення.

Начальник ОВА зазначила, що у приміщенні відділення зроблено капітальний ремонт, обладнано спеціальними тренажерами для ефективного відновлення.

Читайте також: У Рівному будують новий реабілітаційний корпус для ветеранів

Від початку року у цій лікарні реабілітацію пройшли вже понад 300 осіб, 157 з них – військові.

Онищук уточнила, що на Прикарпатті 15 закладів охорони здоров’я, які уклали договори з НСЗУ про надання медичних послуг за пакетом “Реабілітаційна допомога дорослим та дітям в стаціонарних умовах”, і 21 медзаклад, де реабілітацію проводять в амбулаторних умовах.

Як повідомляв Укрінформ, на базі Рівненського обласного госпіталю ветеранів війни будують новий лікувально-реабілітаційний корпус.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-