На Київщині запустили нове відділення амбулаторної реабілітації

На Київщині запустили нове відділення амбулаторної реабілітації

Фото
Укрінформ
На Київщині зробили капітальний ремонт та укомплектування обладнанням реабілітаційного відділення Таращанської центральної районної лікарні.

Про це повідомила пресслужба Міністерства охорони здоров'я України, передає Укрінформ. 

“На Київщині запущено нове відділення амбулаторної реабілітації. Проєкт реалізовано в рамках меморандуму про співпрацю між Міністерством охорони здоров’я та KSE Foundation. Цим документом було покладено старт розвитку амбулаторної мережі реабілітаційних відділень”, - йдеться в повідомленні. 

Зазначається, що капітальний ремонт та укомплектування обладнанням реабілітаційного відділення Таращанської центральної районної лікарні — лише початок плідної співпраці між благодійною організацією та МОЗ. Його сукупна вартість — 700 тисяч гривень.

Читайте також: На Херсонщині працює мобільна амбулаторія

У МОЗ поінформували, що на черзі — ще два проєкти: незабаром такі ж реабілітаційні відділення мають з’явитись в Богуславі та Яготині. 

Як повідомлялося, наразі послуги з амбулаторної реабілітації доступні в 412 медзакладах, які уклали договори із НСЗУ. Всі послуги з реабілітації — безоплатні для людей та повністю покриваються в рамках Програми медичних гарантій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-