На Київщині провели семінар-тренінг «Ментальне здоров'я молоді»

На Київщині провели семінар-тренінг «Ментальне здоров'я молоді»

Фото
Укрінформ
На Київщині провели семінар-тренінг «Ментальне здоров'я молоді» в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?».

Про це у Телеграмі повідомила пресслужба Київської обласної військової адміністрації, передає Укрінформ. 

“На Київщині провели семінар-тренінг «Ментальне здоров'я молоді. Семінар-тренінг провели в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» за ініціативи Олени Зеленської», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що захід провели для представників і волонтерів молодіжних центрів та просторів, інститутів громадянського суспільства, координаторів «Активні парки – локації здорової України», для людей, які працюють чи планують впроваджувати роботу щодо формування ментального здоров’я населення в області.

Учасники обговорили інструменти для розвитку психологічної стійкості молоді, знайомилися й опановували ефективні практики, які сприятимуть контролю над емоціями і стресом та допоможуть дбати про свій внутрішній стан. Навчання провела психологиня Людмила Романенко.

Читайте також: США допомагатимуть Україні з лікуванням ментального здоровʼя і після завершення війни – Блінкен

Також відбулася презентація інтерактивного інструменту дослідження потреб молоді, її психоемоційного стану та ментального здоров'я U-Report. Це глобальний молодіжний проєкт для проведення щотижневих актуальних опитувань серед підлітків і молоді через соцмережі.

Як повідомляв Укрінформ, близько 15 млн людей в Україні після війни потребуватимуть психологічної підтримки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-