ЦВК підбила підсумки президентських виборів

ЦВК підбила підсумки президентських виборів

Звіт
Укрінформ
Центральна виборча комісія підготувала аналітичний звіт про чергові вибори Президента України 2019 року.

Про це повідомила голова ЦВК Тетяна Сліпачук на сторінці у Facebook.

“Після виборів Президента ми планували одразу кілька значних подій – провести велику конференцію з обговоренням всіх викликів, з якими Комісія зіткнулася під час президентських перегонів, запустити нарешті новий сайт Комісії і підготувати звіт про вибори Президента 2019. З об'єктивних причин, лише останнє ми змогли реалізувати. І сьогодні презентуємо загалу роботу великої кількості професіоналів, які організовували вибори Президента”, - зазначила Сліпачук.

Вона пояснила, що звіт був розроблений у формі інформативних документів, у яких “зібрані виключно структуровані і суспільно важливі дані”.

“Це лише перше таке видання, і вже по завершенню позачергових виборів до парламенту ми презентуємо ще один подібний звіт”, - зазначила голова ЦВК.

Читайте також: ЦВК використає план "Б", якщо проблему закупівель не вирішать

Для іноземних партнерів і міжнародних спостерігачів підготовлено одразу і англійську версію звіту.

“Тому від себе особисто і від ЦВК загалом, хочеться висловити неймовірну подяку Міжнародній фундації виборчих систем (IFES Ukraine) за професійний переклад”, - додала Сліпачук.

Вона також повідомила, що незабаром звіт з'явиться і на офіційному сайті ЦВК, а зараз із ним можна ознайомитися за посиланням (є українська та англійська версії).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-