Геращенко шкодує, що дебати пройшли у “форматі КВК”, бо президент — не тамада

Геращенко шкодує, що дебати пройшли у “форматі КВК”, бо президент — не тамада

Укрінформ
Міжнародна політика - не КВК. Верховний Головнокомандувач - не тамада і не конферансьє. І тому шкода, що під час дебатів двох кандидатів у Президенти України “декому не вистачило культури”.

Таку думку висловила перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко на своїй сторінці в Facebook.

“Кажуть, президент кричав під час виступу. Президент прийшов на сцену, яку вночі одноосібно, без узгоджень почав встановлювати інший штаб. Внизу стояли прихильники Зеленского, які, на жаль, починали кричати, як тільки ведучі надавали слово Порошенку. Він змушений був говорити голосно. Він боєць. Мені шкода, що декому не вистачало культури. На місці Зеленського я б звернулася до своїх фанатів, що стояли під його сценою, з закликом - шанувати політичного опонента і не перекрикувати його”, - написала вона.

Геращенко додала: шкодує, що на дебатах було “так мало розмови про змісти. Й так багато домашніх заготовок з папірців. Міжнародна політика - не КВК. Верховний Головнокомандувач - не тамада і не конферансьє. Порошенко - боєць і воїн. І він не боїться йти на територію, яка не є дружньою”, - підкреслила віце-спікер.

До цього Геращенко додала, що пишається українським народом, який може примусити політиків вибачатися. І вона хотіла б “сьогодні більше змістів, серйозної розмови про майбутнє України. На жаль, інший кандидат обрав формат стадіону і КВК. Я хотіла менше взаємозвинувачень і більше бачення майбутнього”.

Читайте також: Геращенко - про відповідь команди Зеленського щодо Криму: Країною теж керуватиме штаб?

Як повідомлялося, сьогодні на НСК “Олімпійський” пройшли дебати двох кандидатів у Президенти України — шоумена Володимира Зеленського та чинного глави держави Петра Порошенка. Оскільки такий формат дебатів не передбачений законом про вибори, захід вважається передвиборчою агітацією.

На прописані у законі дебати на “Суспільному” Зеленський не прийшов попри повторну пропозицію, яку Порошенко оголосив зі сцени на “Олімпійському”.

21 квітня відбудеться другий тур виборів Президента України, до якого вийшли кандидати: шоумен Володимир Зеленський та чинний глава держави Петро Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-