Мінекономіки оголосило конкурс на незалежного члена наглядової ради Укренерго

Мінекономіки оголосило конкурс на незалежного члена наглядової ради Укренерго

Укрінформ
Комітет з призначення керівників особливо важливих для економіки підприємств оголосив про конкурсний відбір на посаду незалежного члена наглядової ради НЕК "Укренерго".

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство економіки.

"Комітет з призначення керівників особливо важливих для економіки підприємств затвердив вимоги до незалежного кандидата на посаду члена наглядової ради приватного акціонерного товариства “Національна енергетична компанія “Укренерго”. Також уже опубліковане оголошення про проведення конкурсного відбору", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що потенційні кандидати на посаду зможуть подавати документи до 18:00 (за київським часом) 22 травня 2024 року.

Серед обов'язкових вимог: вища освіта зокрема (але не обмежуючись) в галузі економіки, міжнародних відносин, управління та адміністрування, фінансів, права, інженерії та електроенергетики; досвід роботи від 10 років на вищих керівних посадах; розуміння принципів та норм корпоративного управління за стандартами ОЄСР.

Читайте також: Укренерго другий день поспіль залучає аварійну допомогу з Європи

Відповідно до статуту Укренерго, наглядова рада компанії має складатися з семи членів: чотирьох незалежних членів та трьох представників держави.

Як повідомлялося, у листопаді 2023 року Кабінет Міністрів затвердив рішення про оголошення конкурсного відбору кандидатів на посаду одного незалежного члена наглядової ради ПрАТ НЕК «Укренерго».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-