Фонд держмайна цього тижня залучив на приватизаційних аукціонах понад ₴72 мільйони

Фонд держмайна цього тижня залучив на приватизаційних аукціонах понад ₴72 мільйони

Укрінформ
З 1 по 5 квітня Фонд державного майна провів 18 успішних аукціонів з приватизації, на яких реалізував об’єктів на суму 72,1 млн грн.

Про це повідомила пресслужба ФДМУ у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Протягом тижня ФДМУ здійснив 18 онлайн-аукціонів з приватизації в системі «Прозорро.Продажі». Загальна кількість учасників, які змагалися за право власності на об'єкти, складає 156 осіб, що у середньому становить 8,7 потенційних інвесторів. Вартість об'єктів зросла у 3,4 раза, на загальну суму 72,1 млн гривень», - йдеться в повідомленні.

Найдорожчим лотом тижня стало приміщення колишньої Уманської виправної колонії, яке було продано за 29 млн грн. У ході торгів вартість об’єкту зросла у 194 рази.

Читайте також: Фонд держмайна виставив на продаж одеські квартири Шелкова та Сальдо

Наступного тижня команда ФДМУ планує провести 20 приватизаційних аукціонів. Серед виставлених на торги лотів, зокрема, група інвентарних об’єктів деревообробної промисловості на Волині (стартова ціна - 1,8 млн грн, аукціон оголошений на 10 квітня), єдиний майновий комплекс ДП «Львівський державний інститут проєктування комунального будівництва «Львівдіпрокомунбуд» (стартова ціна - 510,4 тис. грн, аукціон оголошений на 10 квітня), адміністративна будівля у Павлограді, Дніпропетровська обл. (стартова ціна - 411,8 тис. грн, аукціон оголошений на 10 квітня) та інші об’єкти.

Як повідомляв Укрінформ, упродовж 25-29 березня Фонд державного майна України провів 11 приватизаційних аукціонів, на яких реалізував об’єктів майже на 85 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-