У виставці FOODEX-2024 у Токіо беруть участь 12 українських компаній - посол

У виставці FOODEX-2024 у Токіо беруть участь 12 українських компаній - посол

Фото
Укрінформ
На міжнародній виставці FOODEX-2024 в Токіо вперше з 2019 року відкрито український павільйон, у якому свою продукцію представили 12 компаній.

Про це повідомив у Фейсбуці посол України в Японії Сергій Корсунський, передає Укрінформ.

«Сьогодні у Токіо відкрилась міжнародна виставка FOODEX-2024. Японський ринок продуктів харчування величезний, конкурентний, престижний і вигідний. Цього разу вперше з 2019 року на виставці маємо український павільйон, який був організований у співпраці з нашим добрим партнером JETRO (японська організація розвитку зовнішньої торгівлі - ред.). 12 українських компаній мають можливість представити свою продукцію, і ми можемо ними пишатися - смачно, корисно, красиво», - написав дипломат.

Він поінформував, що після церемонії відкриття до українського стенду завітали міністр сільського господарства Італії, президент JETRO, представники ряду японських імпортерів.

Читайте також: Понад 90% українських підприємств виходять на довоєнні потужності - Шмигаль

«Будемо працювати з ними, щоб уже цього року на ринку Японії зʼявилися наша олія, пиво, цукерки, фантастичні готові продукти з сирів, фруктів, сухі сніданки. Ми нічим не поступаємось у якості іншим країнам - спеціально обійшли сусідні з нами стенди Італії, Туреччини, Австралії, Великої Британії», - зазначив посол України.

Як повідомляв Укрінформ, Японія на початку березня схвалила нові санкції проти 12 осіб і 36 організацій, пов'язаних із РФ, через війну проти України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-