НБУ затвердив нового голову правління Sense Bank

НБУ затвердив нового голову правління Sense Bank

Укрінформ
Національний банк України погодив Олексія Ступака на посаді голови Правління Sense Bank.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Sense Bank.

"Національний банк України погодив Олексія Ступака на посаді голови Правління Sense Bank. Раніше Наглядова рада АТ «Сенс Банк» за результатами конкурсного відбору обрала головою Правління банку Олексія Ступака", - йдеться в повідомленні.

У банку інформують, що Олексій Ступак має 21-річний досвід роботи в корпоративному банківському секторі провідних українських банків. Свою банківську кар’єру він розпочав у 2002 році в АТ “Правекс Банк”, де відповідав за роботу з корпоративними та VIP клієнтами. З 2008 року по 2019 рік він обіймав керівні посади у АТ “Креді Агріколь Банк” (Україна). Олексій має ґрунтовний досвід роботи в корпоративному сегменті української банківської системи, у тому числі у сфері трансформації бізнес процесів.

У червні 2019 року Ступак приєднався до команди Sense Bank як директор з корпоративного бізнесу, і до сьогодні обіймав посаду директора корпоративно-інвестиційного, малого та середнього бізнесу.

Читайте також: Після націоналізації Sense Bank українці відкрили депозитів на ₴11 мільярдів

Як повідомляв Укрінформ, 20 липня 2023 року правління Національного банку ухвалило рішення вивести з ринку системно важливий банк АТ «Сенс Банк» та звернулося з пропозицією до Кабінету Міністрів щодо участі держави в цій процедурі.

Кабінет Міністрів прийняв рішення про участь держави у виведенні з ринку АТ «Сенс Банк». Міністерство фінансів України та Фонд гарантування вкладів фізичних осіб 22 липня 2023 року уклали договір купівлі-продажу 100% акцій системно важливого Акціонерного товариства «Сенс Банк», згідно з яким банк переходить у власність держави.

Фото: sensebank.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-