На заводі з виробництва Bayraktar в Україні працюватиме 500 людей - гендиректор

На заводі з виробництва Bayraktar в Україні працюватиме 500 людей - гендиректор

Укрінформ
На заводі з виробництва безпілотників Bayraktar, який нині будується під Києвом, працюватимуть близько 500 людей.

Як передає Укрінформ, про це генеральний директор турецької компанії Baykar Халук Байрактар заявив Reuters на полях Всесвітньої виставки озброєнь в Ер-Ріяді.

«Наш завод будується… нам потрібно приблизно 12 місяців, щоб завершити будівництво, а потім ми перейдемо до внутрішніх машин, обладнання та організаційної структури. Завод в Україні буде великим, ми плануємо працевлаштувати близько 500 людей», - сказав він.

Він зазначив, що потужність заводу становитиме близько 120 одиниць безпілотників щороку, але досі не ясно, чи буде виробництво на українському заводі зосереджено на моделі дронів TB2 чи TB3.

На запитання, чи можуть проблеми безпеки, пов’язані з поточною війною, викликати стурбованість щодо майбутнього заводу, гендиректор Baykar відповів, що плани «повністю просуваються вперед, і що ніщо не може їх зупинити».

Читайте також: На Bayraktar TB2 встановлять високоточні ракети з ОАЕ

Як повідомляв Укрінформ, у липні минулого року міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін заявив, що турецька компанія Baykar розпочала будівництво заводу з виробництва безпілотників Bayraktar в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-