Конкурсна комісія відібрала двох кандидатів до наглядової ради Фонду енергоефективності

Конкурсна комісія відібрала двох кандидатів до наглядової ради Фонду енергоефективності

Укрінформ
Комісія з відбору незалежних членів наглядової ради ДУ "Фонд енергоефективності" визначила двох переможців конкурсу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури.

"Комісією визначено переможців конкурсного відбору на дві посади членів наглядової ради державної установи "Фонд енергоефективності" як таких, що набрали найбільшу кількість балів у загальному рейтингу, а саме: Берндт Рольф (Німеччина) – 40,83 бала; Матонієне Дайва (Литва) – 34,92 бала", - йдеться у повідомленні.

Крім того, комісія визначила дві кандидатури кандидатів  як таких, що є наступними за переможцями конкурсу. Це чинні члени наглядової ради Фонду енергоефективності Анджей Райкевич (34,67 бала) та Юлія Сабатюк (33,83 бала).

Зазначається, що до Міжнародної конкурсної комісії увійшли по одному представнику від Мінінфраструктури, Мінфіну, Секретаріату Кабінету Міністрів, Європейської комісії, Делегації ЄС в Україні та від уряду Німеччини.

Читайте також: Уряд затвердив склад наглядової ради Укроборонпрому

Загалом було отримано 72 заяви від претендентів, зокрема, від іноземців із 16 країн. До другого етапу відбору комісія допустила 56 осіб; 16 претендентів не допущено через невідповідність затвердженим вимогам щодо оформлення документів.

Як повідомлялося, Фонд енергоефективності реалізує програму підтримки модернізації багатоквартирних будинків "Енергодім", а також програму "ВідновиДім", що націлена на допомогу ОСББ у відбудові зруйнованого житла.

У 2024 році Фонд енергоефективності планує запустити ще одну програму - "Гріндім". Вона буде спрямована на встановлення сонячних панелей з акумуляторами і теплових насосів у приватних та багатоквартирних будинках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-