Продажі SEAT на світовому рівні зросли торік на 22%

Продажі SEAT на світовому рівні зросли торік на 22%

Реклама
Укрінформ
У 2023 році продажі SEAT у світі зросли на 22%, перейшовши за позначку у 240 тисяч автівок.

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі офіційного імпортера SEAT в Україні ТОВ "Порше Україна".

“Після того як складнощі з напівпровідниками, які загальмували глобальну автоіндустрію, почали вирішуватися, ситуація вийшла на позитивний тренд. Зокрема, у 2023 році продажі SEAT на світовому рівні зросли на 22%, перетнувши позначку у 240 тисяч автівок. До того ж, зараз бренд пропонує найширший асортимент за всю свою історію”, - йдеться в повідомленні.

У компанії зауважили, що з початком повномасштабного вторгнення поставки авто в Україну були вимушено припинені. Однак достатньо швидко роботу підприємств і процеси було відновлено. “Зараз на складах SEAT всередині країни й за кордоном доступні всі моделі, які пропонує бренд для України. Крім того, замовлення на виробництво також приймаються у звичайному режимі”, - підкреслили в компанії.

Офіційний імпортер підтверджує, що популярні в Україні кросовери Arona та Atecа, як і гетчбеки Leon та Ibiza, і далі вироблятимуться та будуть доступні до продажу в країні. “Єдині наразі заплановані зміни стосуються моторної лінійки. Зокрема, очікується оновлення моделей Leon та Leon SP, щоб відповідати поточним запитам споживачів”, - уточнили в пресслужбі.

Крім того, зазначають у "Порше Україна", у майбутньому готується оновлення моделей Ibiza та Arona. Водночас Tarraco, найбільший кросовер модельного ряду SEAT в Україні, наступного року завершить свій виробничий цикл. “Проте ця модель з двигуном 2.0 TDI і повним приводом здобула особливу прихильність українців. Саме тому імпортер запланував додаткову партію цих автомобілів. Перші з них вже прибули на склад в Україні. Тож клієнти мають змогу придбати надійний повнопривідний дизельний 7-місний кросовер нашого бренду для своєї великої родини", – додає імпортер автомобілів SEAT.

Із сервісним обслуговуванням також проблем не виникає, запевняють у компанії. Нині офіційні сервіси SEAT обʼєднують 15 підприємств – завдяки цьому власники автомобілів легко можуть отримати необхідні послуги.

Загалом виробник планує розвивати бренд SEAT, реагуючи на вимоги сьогодення та використовуючи інноваційні технології. “Автомобілі SEAT регулярно потрапляють до лідерів рейтингів надійності за версією європейських видань.

Наприклад, Ibiza та Arona – в "топі" за тривалістю "незаїздів" на СТО. Це одна з причин того, чому компанії обирають ці моделі для власних автопарків. "Крім того, 2023 року SEAT Ateca отримала "бронзу" в рейтингу надійності серед SUV за оцінкою британського видання WhatCar”, - підкреслюють в компанії.

Бренд SEAT є власністю німецького автомобільного концерну Volkswagen AG. До нього входять зокрема і такі марки як Audi, Škoda, Porsche та Volkswagen.

Як повідомляв Укрінформ, у травні 2023 року Volkswagen продав усі свої активи в РФ місцевому інвестору.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-