«Укрнафта» виявила незаконну врізку у газопровід на Івано-Франківщині

«Укрнафта» виявила незаконну врізку у газопровід на Івано-Франківщині

Фото
Укрінформ
В Івано-Франківській області виявлено несанкціонований відбір газу із газогону нафтогазовидобувного управління «Надвірнанафтогаз».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба «Укрнафти».

«Служба безпеки ПАТ «Укрнафта» виявила, що невстановлені особи в одному із сіл Надвірнянського району Івано-Франківської області, з метою несанкціонованого відбору газу, який постачався власникам окремих домоволодінь, вчинили несанкціоновану врізку в газопровід НГВУ «Надвірнанафтогаз», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що було з'єднано діючий та недіючий газопроводи з метою незаконного відбирання газу для власних побутових потреб.

Фото: «Укрнафта»

За розрахунками фахівців, витрати нафтового газу, який міг бути несанкціоновано відібраний, становлять 3859 кубометрів на добу. З урахування ціни газу для населення (7,96 грн за 1 кубометр) щодоби несанкціоновано відбирався газ на 30,7 тис. грн.

Читайте також: Укрнафта запустила свердловину з добовим видобутком понад 50 тонн

«Укрнафта» повідомила правоохоронців про виявлене порушення. Наразі проводяться заходи зі встановлення осіб зловмисників.

Як повідомлялося, 30 вересня у Надвірнянському районі Івано-Франківської області поблизу села Стримба стався порив нафтопроводу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-