«АрселорМіттал» увів в експлуатацію модернізований локомотив на електричній передачі

«АрселорМіттал» увів в експлуатацію модернізований локомотив на електричній передачі

Фото
Укрінформ
На металургійному комбінаті «АрселорМіттал» введено в експлуатацію четвертий локомотив ТГМ6МЕ, модернізований фахівцями Миколаївського тепловозоремонтного заводу (МТРЗ), особливістю якого є заміна гідравлічної передачі на електричну.

Про це повідомляється на сторінці Миколаївського тепловозоремонтного заводу у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Відсьогодні на флагмані металургії України буде працювати ще один сучасний локомотив. Металургійний комбінат «АрселорМіттал» з Кривого Рогу, разом з фахівцями «МТРЗ» ввів у експлуатацію останній, четвертий, локомотив ТГМ6МЕ. Проєкт глибокої модернізації локомотивів цієї серії, з заміною гідравлічної передачі на електричну, був розроблений проєктно-конструкторським бюро «МТРЗ» та втілений у життя працівниками заводу», - йдеться у повідомленні.

«АрселорМіттал» увів в експлуатацію модернізований локомотив на електричній передачі / Фото: Миколаївський тепловозоремонтний завод

Зазначається, що модернізовані машини є чудовим зразком того, як повинні виглядати новітні локомотиви.

Читайте також: Укрзалізниця збудувала перший зерновоз, адаптований під євроколію

Як повідомляв Укрінформ, Миколаївський тепловозоремонтний завод випустив унікальну технічну новинку – маневровий тепловоз серії ТЕМ2, який пройшов глибоку модернізацію за проєктом, розробленим конструкторським бюро підприємства.

Починаючи з 2014 року МТРЗ допомагав українським військовим, які протистоять російській агресії, відновлювати бойову техніку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-