З аеропорту «Бориспіль» зранку вилетів літак

З аеропорту «Бориспіль» зранку вилетів літак

Відео
Укрінформ
З Міжнародного аеропорту “Бориспіль” 19 грудня близько 9 ранку був виконаний технічний перегін повітряного судна Boeing 777-300 авіакомпанії Skyline Express, це вже четвертий успішний перегін повітряного судна з початку повномасштабної війни.

Про це у Фейсбуці повідомляє Міжнародний аеропорт "Бориспіль", передає Укрінформ.

“Технічний перегін повітряного судна Boeing 777-300 з аеропорту "Бориспіль" (KBP) до аеропорту в Європі був виконаний за запитом експлуатанта - української авіакомпанії Skyline Express. Рейс дотримувався найвищих стандартів авіаційної безпеки та безпеки польотів, відповідно до директив, які діють на час введення воєнного стану в Україні, і без пасажирів чи вантажу на борту”, - ідеться у повідомленні.

Відео: Міжнародний аеропорт "Бориспіль"

Як зазначили у пресслужбі аеропорту, з моменту закриття повітряного простору України 24 лютого 2022 року повітряні судна Skyline Express перебували на стоянці в аеропорту "Бориспіль", проходячи постійну технічну підтримку та обслуговування.

“Це вже четвертий успішний перегін повітряного судна з аеропорту "Бориспіль" з початку війни. Навіть при закритті повітряного простору аеропорт "Бориспіль" залишається спрямованим на забезпечення операційної готовності та фінансової стійкості, зокрема щодо обслуговування інфраструктури та збереження сертифікації персоналу”, - наголосили у компанії.

Одночасно в Україні реалізується комплексна концепція архітектури безпеки, спрямована на забезпечення необхідних стандартів авіаційної безпеки та безпеки польотів в умовах воєнного стану.

Читайте також: Подоляк сказав, за яких умов зможуть відкрити аеропорт «Бориспіль»

Даний технічний перегін повітряного судна в Борисполі не лише сприяє тестуванню політики відновлення, але також є стратегічним кроком для українських авіакомпаній, допомагаючи їм знижувати витрати та покращувати шанси виживання в ускладненому авіаційному середовищі. Ця стратегічна ініціатива відкриває шлях до відновлення регулярних операцій, як тільки відповідна оцінка ризиків цього дозволить.

Як повідомляв Укрінформ, 1 грудня заступник керівника Офісу президента України Андрій Сибіга зазначив, що аеропорт “Бориспіль” планують відкрити першим в Україні, щойно для цього будуть відповідні умови.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-