McDonald`s планує відкрити 50 тисяч закладів до 2027 року

McDonald`s планує відкрити 50 тисяч закладів до 2027 року

Укрінформ
Корпорація McDonald`s планує відкрити 50 тис. закладів в усьому світі до 2027 року.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Bloomberg.

Згідно із заявою McDonald`s у середу перед презентацією для інвесторів, відкриття нових ресторанів має збільшити загальносистемні продажі компанії на 2% у наступному році та на 2,5% після 2024 року.

Розширення мережі закладів харчування є частиною багаторічного плану розвитку McDonald`s, який передбачає акцентування на маркетингу, основних пропозиціях меню (гамбургерах) та цифрових каналах, зокрема доставці, мобільному застосунку та кіосках.

До того ж компанія прагне збільшити кількість користувачів своєї програми лояльності до 250 мільйонів активних клієнтів упродовж 90 днів до 2027 року. Сьогодні програмою користуються приблизно 150 мільйонів клієнтів McDonald`s.

Читайте також: McDonald’s відкрив перший заклад на Кіровоградщині

Метою корпорації є збільшення загальносистемних продажів у аналогічний період від користувачів програми лояльності з 20 до 25 мільярдів доларів США.

McDonald`s очікує, що наступного року її операційна рентабельність становитиме 40% і продовжуватиме зростати. За прогнозами компанії, капітальні витрати у 2024 році дорівнюватимуть 2,5 мільярдам доларів і послідовно збільшуватимуться приблизно від 300 до 500 мільйонів доларів щорічно до 2027 року.

Наразі мережа налічує понад 41 тис. ресторанів і вже запланувала відкриття інших 2 тис. до кінця цього року.

Як повідомлялося, у січні мережа ресторанів під брендом McDonald's призупинила роботу в Казахстані через обмеження постачання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-