ДТЕК Енерго заявляє про 84% готовності своїх ТЕС до опалювального сезону

ДТЕК Енерго заявляє про 84% готовності своїх ТЕС до опалювального сезону

Укрінформ
Компанія «ДТЕК Енерго» заявляє про 84% готовності своїх ТЕС до опалювального сезону, введені чергові балансуючі потужності до надійності енергосистеми країни.

Про це повідомили в ДТЕК, передає Укрінформ.

«Усього з початку року енергетики відремонтували вже 16 енергоблоків ТЕС ДТЕК Енерго. Для стабільної роботи під час опалювального сезону планується реалізувати 19 ремонтів енергоблоків до старту опалювального сезону. Тобто, наразі виконано 84% запланованого», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що загалом в рамках ремонтної кампанії до кінця цього року ДТЕК Енерго планує відремонтувати 27 енергоблоків.

У повідомленні уточнили, що компанія «ДТЕК Енерго» ввела у роботу після поточного ремонту енергоблок однієї із теплоелектростанцій компанії, що дозволяє збільшити потужність та надійність енергосистеми на додаткові понад 100 МВт, а вже у найближчі дні очікується, що вона зросте до 225 МВт.

Читайте також: В Україні після модернізації ввели в роботу ще один енергоблок ТЕС

Минулого місяця енергетики ДТЕК Енерго ввели в енергосистему після ремонтів три енергоблоки. Ще один було додано після розконсервації та модернізації. Завдяки ним вдалося збільшити потужність енергосистеми до 800 МВт.

Таким чином, з початку минулого місяця енергосистема отримала майже 1 ГВт оновлених потужностей.

Як повідомлялося, загалом у вересні 2023 року компанія «ДТЕК Енерго» завершила ремонти на трьох енергоблоках ТЕС загальною максимальною потужністю до 570 МВт.

Фото: ДТЕК

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-