Мережа супермаркетів запускає кампанію на підтримку продажу ветеранської продукції

Мережа супермаркетів запускає кампанію на підтримку продажу ветеранської продукції

Укрінформ
Для просування ветеранського бізнесу в Україні мережа супермаркетів запускає інформаційну кампанію «Ми хочемо продавати ветеранську продукцію».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міністерства у справах ветеранів.

"Усі зацікавлені ветерани-фудпідприємці, або члени їхніх сімей (поки ветеран знову пішов захищати Україну на фронт), а також родини полеглих Воїнів отримають можливість подати заявку для співпраці з «Лавкою Традицій» у «Сільпо» як постачальники крафтової продукції. Міністерство у справах ветеранів України, у свою чергу, надасть можливість промаркувати ці продукти графічним зображенням «Створено Захисниками»", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у межах ініціативи команда проєкту надасть додаткову підтримку потенційним постачальникам – сертифікати на безкоштовну профільну освіту для фудпідприємців та прикладні поради від виробників, які вже пройшли свій шлях до полиці «Сільпо».

Читайте також: У Києві презентували організацію US-Ukraine Veterans Bridge

Право на використання бренду «Створено Захисниками» вже отримало підприємство родини загиблого українського добровольця. Їхнє господарство займається вирощуванням, переробкою та виробництвом продукції з кизилу, яку можна знайти на полицях у мережі «Сільпо».

«В Україні ветерани-підприємці виготовляють значну кількість конкурентоспроможних товарів та надають якісні послуги. Вже багато наших ветеранів започаткували власну справу, працевлаштовують побратимів і є менторами. Тому на рівні держави та у співпраці великим бізнесом ми хочемо зробити наших ветеранів-підприємців впізнаваними виробниками якісної продукції, додати їм спроможності», – сказала міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна.

Читайте також: Ветеранський бізнес: як зробити гроші з часнику

Як повідомлялося, ветерани-підприємці для просування своєї продукції зможуть використовувати спеціальний бренд Міністерства у справах ветеранів - “Створено Захисниками”.

Фото: RadioSvoboda.org(RFE/RL)

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-