Укргазбанк видав перші кредити за програмою єОселя на нових умовах

Укргазбанк видав перші кредити за програмою єОселя на нових умовах

Укрінформ
Державний Укргазбанк видав два перші іпотечні кредити за розширеними умовами програми єОселя.

Про це повідомляє пресслужба банку, передає Укрінформ.

«Перший кредит під 7% річних за розширеними умовами державної програми доступного іпотечного кредитування єОселя отримала сьогодні в Укргазбанку пані Віта», - йдеться в повідомленні.

Другий кредит отримав IT-спеціаліст з Києва, який орендував житло.

В Укргазбанку нагадали, що масова іпотека єОселя під 7% річних запрацювала з 1 серпня. Кредит на придбання житла надаватиметься ветеранам війни та членам їхніх сімей, учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни, сім’ям загиблих (померлих) ветеранів війни, а також сім’ям загиблих (померлих) захисників і захисниць України.

Читайте також: Розширення програми «єОселя» важливе для економіки – Шмигаль

Також пільговим кредитуванням можуть скористатися внутрішньо переміщені особи та інші громадяни України, які не мають власної житлової нерухомості або у власності яких менше, ніж 52,5 кв. метра для сім’ї з однієї особи (одинока особа) та додатково 21 кв. метр - на кожного наступного члена сім’ї.

Як повідомлялося, Міністерство цифрової трансформації повноцінно запустило в застосунку «Дія» послугу доступного кредитування єОселя, завдяки якій українці можуть оформити іпотеку на отримання житла. В межах програми власне житло придбала 2271 родина. Загальна сума виданих кредитів перевищує 3,1 млрд грн.

Фото: Фінансовий клуб

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-