Укрнафта за I квартал сплатила майже 1,2 мільярда податку на прибуток

Укрнафта за I квартал сплатила майже 1,2 мільярда податку на прибуток

Укрінформ
ПАТ «Укрнафта» перерахувало до державного бюджету 1,187 млрд грн податку на прибуток за результатами першого кварталу 2023 року.

Про це повідомив директор компанії Сергій Корецький у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Укрнафта перерахувала до бюджету 1,187 млрд грн податку на прибуток за результатами першого кварталу 2023 року. Це трохи менше ніж 1% від загальних надходжень до державного бюджету у цьому періоді 2023 року, які загалом склали 152,2 млрд грн», - зазначив він.

Корецький уточнив, що сума є майже вдвічі більшою, ніж було сплачено за результатами всього попереднього року: за результатами 2022-го підприємство перерахувало 694 млн грн.

«Наразі вкрай важливим є дотримання фіскальної дисципліни. Кошти платників податків спрямовуються на потреби Збройних сил України, підтримують вразливі верстви населення, державну освіту та охорону здоров'я», - додав очільник компанії.

Читайте також: Кабмін затвердив фінансовий план Укрнафти на 2023 рік

Як повідомлялось, Укрнафта завершила перший квартал 2023 року з чистим прибутком у розмірі 4,3 млрд грн. Цей показник дорівнює чистому прибутку, отриманому компанією за весь мирний 2020 рік (4,3 млрд грн).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-