Світовий банк надав Україні $132 мільйони на аграрний сектор

Світовий банк надав Україні $132 мільйони на аграрний сектор

Укрінформ
Україна отримала кредит від Світового банку в розмірі 132 млн доларів США на фінансування видатків у сільськогосподарському секторі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міністерства фінансів.

Зазначається, що кредитні кошти надійшли до загального фонду державного бюджету України за результатами виконання заходів, передбачених у межах проєкту програми “Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство”.

“Залучені кошти дозволять і надалі підтримувати фінансову стабільність України та відшкодувати пріоритетні видатки, зокрема у сільськогосподарському секторі, для покращення ситуації у харчовій промисловості та забезпеченні продовольчої безпеки України”, - розповів міністр фінансів Сергій Марченко.

Кошти надано у межах угоди про позику (проєкт програми “Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство”) між Україною та Міжнародним банком реконструкції та розвитку (МБРР).

Читайте також: Світовий банк стане одним із ключових партнерів у відновленні України – прем‘єр

Як повідомлялося, угода про позику за програмою “Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство”) між Україною та Міжнародним банком реконструкції та розвитку (МБРР) укладена у серпні 2019 року. Програма розрахована на 5 років і реалізується за рахунок коштів Світового банку та держбюджету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-