Для Українського дунайського пароплавства капітально відремонтували сім барж

Для Українського дунайського пароплавства капітально відремонтували сім барж

Фото
Укрінформ
Кілійський суднобудівельно-судноремонтний завод капітально відремонтував сім барж для УДП.

Про це повідомляє пресслужба ПрАТ «Українське дунайське пароплавство» у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Уже сім капітально відремонтованих з повним фарбуванням барж. З початку року Кілійський СБСРЗ перейшов на капітальні ремонти барж з повним фарбуванням корпусу. Це суттєво збільшує термін їх експлуатації та гарантує проходження перевірки контрольних служб портнагляду», - йдеться в повідомленні.

Як зазначають в УДП, повне фарбування корпусу дає більш тривалий та якісний захист від корозії металу. Якщо зазвичай у середньому під час ремонту баржі заміна металу складає близько 15-20 т, то у перспективі цей показник має зменшитись до 3-4 т.

Крім того, завдяки повному циклу ремонту збільшується термін експлуатації судна без підйому на сліп, скорочуються простої, зменшується ризик авральних ремонтів.

Читайте також: Українське дунайське пароплавство створить ще один майданчик для ремонту барж

Як повідомлялося, ПрАТ «Українське дунайське пароплавство» вивело із докового ремонту теплохід-тритисячник «Черкаси». Наразі на теплохід отримано повний комплект документів Регістру судноплавства України, судно перебуває в черзі на фарбування питних цистерн та отримання санітарного свідоцтва, після чого буде готове до виходу в рейс. Триває формування екіпажу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-