ДТЕК відвантажив понад 180 тисяч тонн вугілля для державних ТЕС

ДТЕК відвантажив понад 180 тисяч тонн вугілля для державних ТЕС

Укрінформ
За 5,5 місяця опалювального сезону ДТЕК відвантажив 181 тис. тонн вугілля для потреб державної теплової генерації.

Як передає Укрінформ, про це заявив генеральний директор ДТЕК Енерго Ільдар Салєєв у Фейсбуці.

«Перші шість областей наразі відключають від опалення, тому можна підвести підсумки цього ОЗП. І хоч ми вже другий місяць поспіль посилено готуємся до зими наступної (а вона обіцяє бути не легшою), хочу подякувати кожному, хто щодня, на своєму місці, робить, що має», – зазначив Салєєв.

За його словами, за останні 5,5 місяців компанії вдалося: згенерувати 7,8 млрд кВт*год в українську енергосистему електроенергії (такий обсяг еквівалентний її середньому споживанню 2,6 млн родин протягом цілого року); відремонтувати 9 енергоблоків ТЕС; ввести в роботу 14 нових лав; машинобудівники виготовили 9 комбайнів, майже 357 тис. запчастин та комплектуючих; відвантажити 181 тис. тонн вугілля.

Читайте також: ДТЕК готує шахти для забезпечення ТЕС вугіллям наступної зими

«Для працівників ДТЕК Енерго остання зима відзначилася чималими випробуваннями. Енергетики прийняли на свої плечі і голови 30 терористичних атак. 3 загиблих, 28 поранено. Більше тисячі одиниць обладнання ТЕС пошкоджено, прямі втрати сягають 6 млрд грн», - додав Салєєв.

Як повідомлялося, фахівці ДТЕК Київські електромережі під час опалювального сезону ліквідували 5 тис. аварій, відновивши електропостачання для 1 млн столичних споживачів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-