Оператор ГТС заявляє про готовність до опалювального сезону

Оператор ГТС заявляє про готовність до опалювального сезону

Укрінформ
ТОВ "Оператор ГТС України" (ОГТСУ) завершило підготовку до опалювального сезону.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба компанії.

"Компанія виконала необхідні організаційно-технічні заходи, газотранспортна система готова до роботи в осінньо-зимовий період 2022/2023 року. Відповідні паспорти готовності видані усім лінійно-виробничим управлінням магістральних газопроводів (ЛВУМГ) та оперативно-ремонтному управлінню (ОРУ)", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, під час підготовки фахівці ОГТСУ відремонтували і частково реконструювали 55 газорозподільних станцій, здійснили капітальний ремонт близько 7 км лінійної частини трубопроводів, відремонтували 7,5 км теплових мереж та 80 шт. запірної арматури, здійснили ремонт 11 котелень та 5 котлів.

Читайте також: росія може підірвати українську ГТС, щоб примусити Європу до запуску Nord Stream 2 - Зеленський

Крім того, були відремонтовані 565 систем автоматичного контролю та сигналізації на газорозподільних станціях і пунктах, 7 км кабельних ліній електропередач, замінено 17 кабельних муфт тощо.

"Усі підрозділи компанії працюють сьогодні у надзвичайних умовах. Працівники Харківського, Запорізького, Краматорського та Миколаївського ЛВУМГ роблять усе можливе, аби виконувати необхідні ремонтні роботи з ліквідації пошкоджень газопроводів та відновлення газопостачання споживачам на деокупованих територіях", - зазначили в ОГТСУ.

Повідомляється також, що на замінованих територіях усі відновлювальні роботи проводяться в тісному контакті із місцевими органами влади, при організації супроводу з боку ЗСУ, ДСНС та проведенням попереднього розмінування.

Як повідомлялося, з початку року ТОВ "Оператор ГТС України" провів діагностику понад 1 тис. км магістральних газопроводів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-