В Україні відновили приватизаційні онлайн-аукціони – з «молотка» пішов спиртзавод

В Україні відновили приватизаційні онлайн-аукціони – з «молотка» пішов спиртзавод

Укрінформ
Фонд державного майна завершив аукціон з приватизації Кобиловолоцького МПД ДП «Укрспирт» (стартова ціна – 25,229 млн грн), розташованого у Тернопільській області. Його продано за 70,2 млн грн.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ФДМУ

«Відбувся перший приватизаційний онлайн-аукціон з початку повномасштабного вторгнення. Об’єктом приватизації стало окреме майно Кобиловолоцького місця провадження діяльності та зберігання спирту державного підприємства «Укрспирт», що на Тернопільщині», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що за право власності на торгах боролися 6 учасників. Протягом аукціону ціну продажу збільшили майже втричі – з 25,2 млн грн стартової ціни до 70,2 млн грн.

Після підписання договору купівлі-продажу новий власник отримає актив, до якого входять нежитлові приміщення, понад 10 одиниць транспорту, сотні одиниць виробничого устаткування для провадження діяльності та під'їзна залізнична колія.

Читайте також: На порозі малої приватизації: за новими правилами та на користь бізнесу

Новому власнику необхідно буде також сплатити кошти в розмірі стартової вартості об’єкта (25,2 млн грн) на рахунки ДП «Укрспирт» для погашення заборгованостей підприємства.

Як повідомлялось, 20 та 21 вересня відбудуться аукціони з приватизації, розташованих у Тернопільській області, Марилівського МПД ДП «Укрспирт» (стартова ціна – 54,32 млн грн) та Борщівського МПД ДП «Укрспирт» (стартова ціна – 27,56 млн грн) відповідно.

Фото: ФДМУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-