З початку року на митниці виявили порушень на ₴2,2 мільярда

З початку року на митниці виявили порушень на ₴2,2 мільярда

Інфографіка
Укрінформ
Митниці Державної митної служби України за січень - серпень 2022 року виявили порушень митних правил на суму 2,2 млрд грн.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Держмитслужби у Фейсбуці.

"Протягом січня - серпня 2022 року митниці Державної митної служби України виявили 7 793 порушення митних правил на суму 2,2 млрд грн", - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що за цей час було вилучено предметів правопорушень більш як на 495 млн грн. Зокрема: промислових товарів - на 316,8 млн грн, продовольчих товарів та сільгосппродукції - на суму понад 16 млн грн, валюти - на 127 млн грн і транспортних засобів - майже на 35 млн грн.

Безпосередньо митницями розглянуто 7 851 справу про порушення митних правил. Застосовано адміністративне стягнення у вигляді штрафу на суму майже 324 млн грн.

На розгляд до суду митниці передали 4 033 справи про порушення митних правил на суму 2,4 млрд грн. За результатами розгляду справ судами накладено стягнень (конфіскація товарів та штрафи) більш як на 1,1 млрд гривень.

Читайте також: Оборудки з автівками: у екскерівника Львівської митниці провели обшук

Як повідомляв Укрінформ, митниці Державної митної служби України за січень - червень 2022 року виявили 6,4 тис. порушень митних правил на 1,9 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-