Фонд гарантування продає активи МР Банку за ₴2,4 мільярда

Фонд гарантування продає активи МР Банку за ₴2,4 мільярда

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) 23 вересня проведе аукціон з продажу активів МР Банку зі стартовою ціною 2,38 млрд грн.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ФГВФО.

"23 вересня у системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу активів, що перебувають на балансі АТ “МР Банк”, який ліквідується Фондом гарантування вкладів. Одним лотом на торги виставлено право вимоги за кредитом юридичної особи та нерухоме майно в Одесі", - йдеться у повідомленні.

Так, продаватиметься право вимоги за кредитом юрособи. Заборгованість за договором на початок серпня 2022 року становить 2,1 млрд грн. Зазначається, що у заставі за кредитом перебуває нерухомість в Одесі загальною площею понад 29 тис. кв. метрів. До складу лоту також входить будівля бізнес-центру в Одесі по вул. Бабаджаняна маршала, площею понад 8 тис. кв. метрів.

Стартова ціна - 2,38 млрд грн. Торги відбудуться за голландською моделлю аукціону, що передбачає поетапне зниження ціни, а після того як один з учасників зупинить зниження, учасники мають змогу запропонувати вищу ціну.

Читайте також: Фонд гарантування продає активи чотирьох банків

Як повідомлялося, 25 лютого НБУ ухвалив рішення про ліквідацію АТ "МР Банк". Цей банк є дочірнім банком російського Сбербанку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-