Другий двоповерховий електропоїзд Skoda повернули на маршрут – Укрзалізниця

Другий двоповерховий електропоїзд Skoda повернули на маршрут – Укрзалізниця

Укрінформ
Другий двоповерховий поїзд Skoda випустили на маршрут.

Як передає Укрінформ, про це АТ «Укрзалізниця» повідомляє у Телеграмі.

«З 23 серпня 2022 року в тестовому режимі поїзд курсуватиме на маршруті Київ - Рівне - Луцьк. Це буде перший швидкісний маршрут, який з’єднає Рівне та Луцьк зі столицею України», - ідеться в повідомленні.

З Києва поїзд №755/756 Київ - Луцьк - Київ вирушатиме щодня, крім середи, о 07:25, прибуватиме в Рівне об 11:54 та до Луцька о 13:12. У зворотному напрямку поїзд теж курсуватиме щодня, крім середи. Вирушатиме з Луцька о 15:20, з Рівного о 16:25 та прибуватиме до Києва о 20:42.

«Це вже другий двоповерховий електропоїзд Skoda, який ми відремонтували та повернули на маршрут. До цього ці поїзди п’ять років не експлуатувалися, оскільки потребували значного ремонту. Та я вірю, що такі поїзди не повинні простоювати під забором, адже це понад 40 тис. додаткових комфортних місць для пасажирів щомісяця», - зазначив голова правління АТ «Укрзалізниця» Олександр Камишін.

Читайте також: Укрзалізниця скасовує приміські та регіональні рейси до Харкова на День Незалежності

Як повідомлялося, у понеділок, 22 серпня, відновленою ділянкою залізниці Березине - Басарабяска, яка з’єднала Україну та Молдову в обхід Придністров’я, відправлено перший вантажний потяг.

Фото: Телеграм Укрзалізниці

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-