На Сумщині стартувала акція підтримки виробників «Свої для своїх»

На Сумщині стартувала акція підтримки виробників «Свої для своїх»

Фото
Укрінформ
Сьогодні на Сумщині почалася акція на підтримку місцевих виробників - "Свої для своїх".

Про це у Телеграмі повідомив голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький, передає Укрінформ.

"Підтримка місцевого виробника − це одне з наших завдань під час війни. На Сумщині стартувала акція «Свої для своїх». Організатори − Сумське обласне об’єднання організацій роботодавців у співпраці з ТРЦ «Київ» та Сумською ОВА надали можливість усім бажаючим реалізувати товари, послуги, сільськогосподарську продукцію на вільних торгових площах другого поверху ТРЦ «Київ»", - написав очільник ОВА.

Він зауважив, що реалізовувати продукцію чи товари може будь-хто. Потрібно лише зателефонувати організаторам. До послуг учасників акції – до 2 тис. кв. м торговельних площ, де можна розміститися безкоштовно. Акція триватиме до 15 жовтня.

Як уже повідомлялося, війна спричинила суттєвий спад української економіки. За інформацією Мінекономіки, до кінця року реальний ВВП України може скоротитися на 35-40%.

Читайте також: Витрати українців у торгівельних мережах повернулися на довоєнний рівень - Visa

Уряд уже запроваджує певні кроки з підтримки працюючих підприємств. Один з них, зокрема, стосується змін до програми «Доступне кредитування 5-7-9%».

Ще одним кроком стимулювання ділової активності буде надання дозволу на виїзд за кордон у відрядження працівникам експортоорієнтованих підприємств.

Також в Україні триває програма з релокації бізнесу до західних областей.

Фото: Дмитро Живицький / Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-