Низка світових маркетплейсів скасувала комісію для продавців з України

Низка світових маркетплейсів скасувала комісію для продавців з України

Укрінформ
Ряд світових маркетплейсів вирішили скасувати комісію для продавців з України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє АТ "Укрпошта" у Фейсбуці.

"Нам вдалося домовитися зі світовими маркетплейсами про скасування комісії для продавців з України. Першими до ініціативи долучилися Etsy, еBay, Joom, потім приєдналися Wish та Shopify", - йдеться у повідомленні.

Крім того, майданчики для електронної комерції запровадили бонуси для українців. Зокрема, Wish повернув місячну комісію за лютий всім продавцям з України та скасував всі комісії для українських продавців терміном на 6 місяців. Etsy “обнулив” рахунки продавців за лютий та надає інструкції щодо тимчасової «відпустки магазинів».

Shopify виділить кошти на надання гуманітарної допомоги через партнера Flexport. Joom до настання розрахункового періоду зробив виплату усім продавцям та запевнив, що до українських магазинів не будуть застосовуватися жодні штрафи чи песимізації.

еBay застосував політику, при якій продавці не будуть отримуватимуть негативні відгуки покупців до 20 березня. Крім того, Global eBay розпочав збір грошей для підтримки України: маркетплейс подвоїть кожну пожертву, яку зроблять працівники компанії, до 10 тис. доларів. Також еBay поновили акселартор для українців й готові підтримати середній бізнес з асортиментом від 100 товарів (3 місяці без комісії), та малий (200 безкоштовних лістінгів).

Як повідомлялося, 2 березня Укрпошта відновила міжнародну доставку. Наразі оператор здійснює доставку в Україну з 30 країн, серед яких Австрія, Бельгія, Іспанія, Італія, Німеччина, США, Туреччина тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-